PUBLICITAT

El pavelló d'Escaldes i Caldea seran l'escenari del Fitup Andorra 2014

  • La jornada de difusió de l'esport se celebrarà el proper 13 de setembre
G. GURDÓ
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La llacuna principal de Caldea, on es desenvoluparan les activitats d'aquagym. Foto: EL PERIÒDIC

La segona edició de la convenció de fitness independent, el Fitup Andorra 2014 se celebrarà el proper 13 de setembre al pavelló d'Escaldes-Engordany i Caldea. El director de l'esdeveniment, Pere Pelufo, i la directora del nou espai SNS de Caldea, Laurence Favrel, van presentar ahir l'esdeveniment que aquest compta amb el patrocini de la Societat explotadora mixta del termolúdic d'Escaldes-Engordany (Semtee). Pelufo que no va quantificar la inversió que suposa organitzar la jornada que s'allargarà de nou del matí a les dues de la tarda, i comptarà amb un cartell de classes magistrals impartides per professionals del món de l'esport i de la dansa, va explicar que «aquest any hem avançat una mica la data perquè ens ha semblat una època més propícia, amb la tornada de vacances, per incrementar-ne la participació». I va afegir que «esperem superar el nombre d'inscripcions de la primera edició que van ser 180».

Oferta per a totes les edats / Pelufo va afegir que «la jornada és apta per a totes les persones de més de 16 anys perquè les activitats són molt variades i algunes s'adapten molt bé a certs col·lectius, com ara l'aquagym que es farà a Caldea, molt adequada per als sèniors». De la mateixa manera, algunes de les activitats programades l'any passat als Serradells, tornaran al cartell perquè «van ser un èxit i ens donen una certa confiança per repetir-les», va argumentar Felupo. Totes les activitats són gratuïtes però cal inscriure's a la web www.Fitup.ad per poder-ne gaudir. A més, algunes tindran un aforament limitat per l'espai on es desenvoluparan, però la gran majoria no tindrà cap limitació perquè es desenvoluparan al pavelló d'Escaldes-Engordany. En quant al fet de canviar d'escenari en aquesta edició, Felupo va explicar que «com que és un esdeveniment independent volem proposar diferents opcions al públic i també arribar a tot el territori», i no va descartar que l'any que ve, la convenció torni a canviar de lloc.

Patrocini de la semtee / Laurence Favrel va explicar que el patrocini de la Semtee a l'esdeveniment també es deu a la voluntat de promocionar l'oferta fitness del Club Caldea que «a partir d'ara s'anomena Sens Sport Thermal Club (SENS) i ofereix un producte més global». Favrel va afegir que s'han fet algunes obres com ara construir vestidors propis per als socis i que «al setembre farem el llançament del nou producte que tindrà diferents modalitats». I va recordar que SENS «té una part d'esport però també una altra de posada en forma amb una oferta complementària nutricional».

Per acabar, Favrel va insistir en que «la convenció ens brinda l'ocasió de posicionar el club en l'oferta de fitness del país», recordant que les noves instal·lacions d'Inúu disposen d'un gimnàs de 1.200 metres quadrats i un programa molt complet d'activitats dirigides. La intenció de la Semtee i la direcció del termolúdic «és obrir tota aquesta proposta al públic d'Andorra». 


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT