PUBLICITAT

'De copes' sedueix

  • L'Associació de comerciants guanya una vintena de socis
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La desfilada de roba, ahir al Centre Històric Foto: TONY LARA

El centre històric d'Andorra la Vella va acollir ahir al vespre la tercera edició de la iniciativa De Copes, tot just un any després de la seva primera celebració. El cònsol menor de la capital, Jordi Minguillón, va assegurar que «esperem tenir, com a mínim, el mateix èxit de participació que en les darreres edicions, i si pot ser més», i va destacat, sobretot l'augment de comerços participants, que «ja supera la setantena». Mar García, secretària de l'Associació de Comerciants del Centre Històric, creu que la iniciativa beneficia l'associació perquè «gràcies al De Copes hem augmentat el nombre de socis».

En aquesta tercera edició del De copes hi han participat entre botigues i restaurants uns 70 comerços, una trentena més que els que van fer-ho a la primera edició, que va celebrar-se ara fa un any. Minguillón va remarcar que «es tracta d'un esdeveniment plenament consolidat, i amb molt interès per part del públic, que fa dies que truquen a l'oficina de Turisme per saber quan ho celebrarem». El cònsol menor va afegit, això sí, que «la idea és que es segueixi fent dos cops a l'any, perquè així la gent ho espera i no s'abusa de la fórmula».

Per la seva banda, la secretària de l'Associació de Comerciants del Centre històric va reconèixer que «aquesta activitat ha fet que haguem guanyat més d'una vintena de socis». García ho atribueix al fet que «per poder-hi participar has de ser un comerç associat». No obstant, no creu que els socis «només» s'hi hagin afegit per aquesta iniciativa, «sinó perquè veuen que estem fent una feina constant». García va dir que «potser no som la millor zona d'Andorra, però hem d'intentar potenciar-la més», informa l'ANA.

Així, entre les novetats d'aquesta tercera nit De copes, destaquen els nombrosos sorteigs i regals. A banda dels diversos comerços que reparteixen menús o productes entre els seus compradors, també s'hi va muntar un punt fotogràfic per a que la gent s'hi faci una foto de record i també entri a un altre sorteig.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT