PUBLICITAT

La FAR demana ser seu d'un torneig sub-18 al 2015

  • La selecció començarà el nou Rugby Europe a casa contra Lituània
EL PERIÒDIC
SPLIT

Periodic
El president de la FAR, Vilasetrú. Foto: ÀLEX LARA

L'Assemblea General del rugbi europeu del passat cap de setmana va deixar novetats com ara el canvi de nom. Ja no serà FIRA-AER sinó Rugby Europe, competició en què Andorra estarà en el grup 2B format per Xipre, Lituània, Hongria i Letònia. A més, la Federació Andorrana va demanar ser la seu d'un campionat sub-18 del 7 al 12 d'abril de 2015 per als grups C i D junts, el que suposaria 250 jugadors de diferents països.

La selecció ja sap que debutarà en la competició europea el 18 d'octubre contra Lituània a casa, per viatjar després a Xipre l'1 de novembre i ja en 2015 rebre Hongria el 4 d'abril i visitar el 2 de maig Letònia. Després els partits seran a partir de la tardor de 2015 contra Lituània (31 d'octubre), Xipre (29 de novembre), i acabar en 2016 rebent Letònia (26 de març) i visitant Hongria (14 de maig).

Així mateix, durant l'Assemblea celebrada a Split la FAR va presentar també una segona candidatura, en aquest cas per rebre l'Assemblea de la primavera de 2016 al Principat. En aquest sentit, els passos que ha de seguir l'ens que presideix Xavier Vilasetrú seran defensar la candidatura en la pròxima Assemblea de desembre de 2015, que se celebrarà a París, i buscar a Andorra la parròquia que vulgui acollir la fita.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT