PUBLICITAT

Els infants aconsegueixen una escola d''skate' per a Escaldes

  • El Comú anuncia que la pista per als ?skaters' serà remodelada
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un moment del Consell d'Infants celebrat ahir al matí Foto: ANA / M.T.

El Comú d'Escaldes-Engordany va aprovar ahir algunes de les propostes fetes pels alumnes dels tres sistemes educatius que han participat en la primera edició del Consell d'Infants d'aquesta parròquia. La més celebrada per tots els infants va ser la remodelació de l'skate park, que consistirà en canviar el paviment per fer-lo més llis, la substitució d'alguns mòduls i la reubicació de tots els elements per millorar la seguretat i disposar de més línies de patinatge. A més, s'ha anunciat la creació d'una escola d'skate, a partir del setembre, a càrrec de la snowboarder professional Suray Fernández.

D'altra banda, el Comú també es va comprometre a crear camins escolars a tots els centres educatius, per millorar la seguretat dels alumnes que van a peu a l'escola i fomentar així que s'eviti l'ús del cotxe. Es començarà pel camí de l'Escola Andorrana, que estarà enllestit al setembre, un cop rebi l'autorització de la Taula de Mobilitat. També es demanarà a aquest organisme la instal·lació de tres nous semàfors, un d'ells a la part alta de Fiter i Rossell per pacificar el trànsit a les proximitats de l'escola, va informar l'ANA. Al mateix temps, el Comú vol impulsar la utilització dels aparcaments de la parròquia, mitjançant una sèrie d'avantatges que s'anunciaran properament.

Finalment, també s'impulsarà un projecte intergeneracional perquè els infants aprenguin a conrear un hort, i s'ha apuntat la possibilitat de recuperar un projecte al Circuit de les Fonts per senyalitzar les espècies de flora que s'hi poden trobar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT