PUBLICITAT

AD800 diu que la nova web de la CASS «està incompleta»

  • L'associació troba a faltar les inversions patrimonials
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Membres d'AD800, durant una roda de premsa Foto: ÀLEX LARA

L'associació AD800 denuncia que malgrat que «el Govern ha publicat una web amb l'activitat financera i de gestió de la CASS, la informació està incompleta». L'associació va lamentar ahir que no hi siguin reflectides les inversions patrimonials, mentre que algunes dades es mostren de forma «poc explícita».

Encara que AD800 celebra la creació d'aquesta nova publicació online, van assenyalar que caldria saber el llistat de les unitats immobiliàries, el cost inicial, el valor actual i les amortitzacions fins a data d'avui. «Com sempre, la transparència és la mínima», van manifestar. «Es un primer pas, si, però encara falta molt camí», van afegir.

Un altre aspecte que van voler destacar és que en el resum dels comptes anuals, en la cartera de béns immobles, es fa un desglossament amb tres punts bàsics i «massa genèrics»: terrenys, construcció i amortització acumulada. Això, consideren, es tradueix en una xifra «molt poc explícita».

«Sembla que el que més importa és conscienciar a la població d'un futur complicat i amb una política d'aplanar el camí per a la complementació de les cotitzacions i complements de caràcter privat», va afirmar AD800.

Per últim, l'associació veu «suspicàcies» en el fet que el Govern vulgui «complir amb l'expedient» just quan s'acosten les eleccions (demà) i hi hagi dues candidates d'AD800.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT