PUBLICITAT

Medalles i MMP a dojo

  • Bona collita dels nedadors de la FAN al Campionat d'Aragó de sincro amb quatre metalls i al Català de natació amb ple de marques
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Lea Ricart, a la dreta, bronze al Campionat de Catalunya de natació Foto: FAN

En plena temporada de natació, els nedadors de la FAN van de competició en competició. El protagonisme està sent fonamentalment per als joves valors, alevins, infantils, júniors, que tenen tot el futur per davant i que somien en millorar les seves prestacions. No hi ha queixa per part dels tècnics de la FAN quan analitzen el cap de setmana passat, on hi va haver un bon seguit de resultats positius.

En natació sincronitzada es va disputar a Saragossa el Campionat d'Aragó Open d'Estiu on la FAN hi va anar amb 13 esportistes dels dos clubs del Principat, CE Sant Julià i CNS Serradells. Es van collir quatre medalles: dues de plata i dues de bronze. Adeix Bazan va assolir la segona posició en rutines lliures solos juvenil, mentre que Laia Guerrero i Cristina Pujal van aconseguir també la segona plaça en duets infantil. Els bronzes del cap de setmana van ser per al solo infantil de Laia Guerrero, i el d'equips en categoria aleví, format per Ainhoa López, Aroa López, Júlia Camardons, Berta Pradas, Alba Garcia, Judith Font, Ilargi Bazan i Fiona Torres. Així mateix, la FAN va estar a punt de sumar una altra medalla, ja que Ainhoa López va ser quarta en solos aleví, i en duets també van acabar en aquesta posició la mateixa López i Aroa López.

Però hi havia durant el cap de setmana un altre front obert. A Terrassa es va disputar el Campionat de Catalunya de natació. Miquel Oliveros, Lea Ricart, Èric Fernández Málvar, Laia Rodríguez i Marc Rodríguez van assolir tots, i en diferents proves, millors marques personals, i algunes destacades com el rècord d'Andorra de 16 anys de Málvar en 50 lliures (25,47s), i el de 13 anys de Ricart en 100 esquena (1min 12,39s). I tots dos van a la COMEN del pròxim cap de setmana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT