PUBLICITAT

Dos avis de la capital moren en un accident a Bassella

  • El vehicle va sortir de la carretera i va bolcar per causes desconegudes
L. F. M.
BASSELLA

Periodic
El vehicle accidentat, ahir. Foto: ACN / FERRAN GARCIA QUERALT

Dues persones van morir ahir dimecres a la tarda en sortir de la via amb un turisme a la C-14 a Bassella (Alt Urgell),al terme municipal de Solsona, segons va informar el Servei Català de Trànsit. Segons fonts policials, es tracta de dues persones grans, de 80 i 81 anys veïns d'Andorra la Vella, que circulaven en un vehicle marca Mercedes 300 que es va sortir de la via per causes que es desconeixen.

L'accident es va produir a les cinc de la tarda al quilòmetre 130,5 on, per causes que es desconeixen, el vehicle andorrà va sortir de la carretera i va bolcar.

Com a conseqüència, els seus dos ocupants, el conductor i la passatgera davantera, van resultar morts. Tal i com va informar l'ACN, en un principi es va tallar la via en els dos sentits de la marxa i, des del voltant d'un quart de set del vespre, els mossos van començar a donar pas alternatiu en el punt de l'accident.

Fins al lloc del sinistre s'hi van desplaçar set dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i i l'helicòpter medicalitzat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que no van poder fer res per salvar la vida dels dos ocupants del vehicle. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT