PUBLICITAT

La cursa de les Tres Parròquies aspira a superar els 200 inscrits

  • El calendari, atapeït amb una competició de muntanya cada cap de setmana
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un grup de participants en l'edició anterior de les Tres Parròquies. Foto: TONY LARA

Després de l'inici de la temporada de curses de muntanya el passat cap de setmana amb la doble cita del Casamanya Extrem i la Vertical dels Isards, aquest pròxim diumenge arriba el torn per a la Travessa de les Tres Parròquies, a l'espera de la setmana següent la disputa de la Travessa d'Encamp i el següent cap de setmana l'Andorra Ultra Trail. Amb aquest calendari de bojos, semblaria que les inscripcions quedarien afectades, però l'afició a aquest esport creix tant que per a les Tres Parròquies la previsió parla de 200 persones, i fins i tot la possibilitat de superar aquesta xifra.

De moment, ahir ja es fregaven els 200 corredors repartits en les tres carreres que es promouen. La que s'endu la grossa és la llarga de 16km i 1.350m de desnivell positiu i 1.700m de negatiu, que en sumava ahir 140 inscrits. La Tres Parròquies surt en aquesta edició des de Certés (Sant Julià de Lòria), per passar per la zona obaga d'Andorra la Vella i finalitzar a l'avinguda Carlemany d'Escaldes-Engordany.

A banda d'aquesta cursa de 16km, s'ha preparat des de l'organització de Viu la Muntanya una de curta, de 10km i 950m de desnivell positiu i 1.300m de negatiu, i una cursa familiar per als infants i les famílies, així com la gent gran, més urbana, amb 3km.

Les inscripcions es poden fer fins demà, tot i que serà dissabte quan s'augmenti el preu de les mateixes. Per ara, seran 20 euros per als adults i 12 per als menors de 17 anys i gent gran. El dia de la cursa, diumenge, no es podran realitzar inscripcions. La sortida està prevista per a les 8.00 des del poble de Certés tant per al recorregut llarg com per al curt, mentre que el de 3km s'iniciarà a les 11.00h des del Prat del Roure d'Escaldes-Engordany. També hi ha un dinar previst, a partir de les 13.00h al mateix Prat del Roure.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT