PUBLICITAT

Albós, a l'Espanyol pensant en el Mundial de setembre

  • A la competició de Ponferrada els corredors de categoria elit es barregen amb els professionals
R. M. S.
PONFERRADA

Periodic
Albós, en la sortida dels passats Campionats de Catalunya. Foto: FAC

David Albós és en una temporada especial perquè aquest 2014 ha demostrat millorar en la disciplina contra el crono, i perquè a més se sent cada vegada més còmode en curses de ruta. Amb tot, la disciplina contrarrellotge segueix sent el seu punt fort, i per això mantindrà el calendari previst per ser avui al Campionat d'Espanya de CRI que es disputa a la localitat lleonesa de Ponferrada, on en el pròxim setembre es disputarà el Mundial.

Albós porta una temporada en que està collint resultats. Aquest any ha aconseguit ser 5è al Campionat de Catalunya, i aquest resultat ha acabat per deixar-li un bon sabor de boca de cara a fites com les d'avui i la mundialista de setembre.

Per avui, Albós correrà com a ciclista elit en la mateixa prova on hi seran els professionals. La cursa comptarà amb un recorregut complicat i dur de 47 quilòmetres. La sortida es preveu a partir de les 16.30h. Aquest circuit de Ponferrada serà similar al que viurà el Campionat del Món del pròxim 24 de setembre en aquesta mateixa localitat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT