PUBLICITAT

Fernàndez vol apropar la CASS als ciutadans i afiliats

  • Considera que amb més informació la parapública serà més valorada
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
David Fernàndez. Foto: ANA

David Fernàndez i Mireia Ramos van ser elegits dimecres com a representants dels assalariats al Consell d'Administració de la CASS. Fernández i Ramos es van imposar a les altres quatre candidatures que optaven a les dues places dels assalariats en uns comicis marcats per la baixa participació, de només un 3,36%. Precisament, un dels objectius de Fernàndez és intentar que la gent conegui més la CASS i així afavorir-ne la implicació. A més, el nou representant dels assalariats ha explicat que treballarà perquè la població tingui garantida una bona assistència mèdica i que les retallades no afectin el sistema de seguretat social, informa l'ANA.

Fernàndez s'ha mostrat molt content per haver estat un dels escollits com a representant dels assalariats al Consell d'Administració de la CASS, i ha destacat les dificultats que s'han trobat per fer que la gent votés en aquests comicis ja que considera que la població «no té informació, no sap com funciona la CASS». Per això, un dels seus objectius és fer que la gent la conegui més, perquè considera que a en el moment que sàpiga com funciona, la podran valorar més i s'hi implicaran. De fet, esperen que amb la reforma de la seguretat social es pugui incrementar el nombre de representants dels assalariats al Consell d'Administració.

D'altra banda, Fernàndez ha assenyalat que dins del Consell d'Administració vetllaran pels interessos del col·lectiu, per garantir una bona assistència mèdica, tot i les retallades que es puguin produir. Fernàndez ha assenyalat que són conscients que hi haurà d'haver canvis per fer viable la seguretat social, però sense renunciar a una bona assistència i no basant la reforma únicament en els criteris econòmics, que és el que creu que s'ha fet fins ara.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT