PUBLICITAT

Gorres, música, ¡yeah, yeah!

  • El FISE World Series atrau públic, sobretot jove, en la primera jornada tant al Parc Central com a la Caubella, però res comparable al que s'espera per a les dues jornades del cap de setmana
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un dels ?rollers', ahir al Parc Central durant les rondes prèvies Foto: TONY LARA

No s'entén una acrobàcia sense música. El FISE World Series ha aterrat a Andorra la Vella i a la Caubella de Vallnord amb el ritme en les venes i moltes ganes de fer vibrar el públic. Musicón arreu. Ahir, tant al Parc Central com a l'estació, la quantitat de gent que assistia a la primera jornada no era massa, però en l'ambient sí que es respirava que de cara a avui i demà, quan es decidiran les places de podi i els riders, bikers i la resta de prestidigitadors mostraran el seu repertori, això serà una festa.

Perquè entre les gorres planes, grans, talles extra i cabells al vent, el que es veu són ganes d'espectacles visuals d'aquesta mena, similars als que, a l'hivern, ofereixen els experts en la neu. La gent jove que ahir era al Parc Central observava i analitzava els trucs d'aquests esportistes que són una referència del mundillo, i de segur que somiaven amb el pròxim dia que, amb els amics, provin d'emular-los a les instal·lacions comunals, entre graffitis i hip-hop, amb samarreta de tirants, pantalons per sota de la línia de flotació i calçotets a la vista. ¡Yeah, yeah!

Són cultures urbanes que troben el seu lloc en sessions com aquestes que ofereix el FISE World Series, que no debades a la nit aposta pels Dj's Naomie K –ahir– i Joachim Garraud. Festa i esport en el mateix sac i en comunió amb el públic, que aplaudeix i anima els rollers a volar més alt, a fer del seu exercici màgia, i pensar que ells també podrien fer-ho.

Així que el cap de setmana serà de donar-li alegria al cos, música i adrenalina, tant a la capital com a la Caubella, on els bikers de la MTB i els que lluiten contra l'aigua al wakeboard esperen aportar el seu gra de sorra a aquesta cita esportiva, musical i festivalera. ¡Oh, yeah!. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT