Albós, 5è elit i 28è de la general en la crono en què arrasa Movistar

• L'andorrà finalitza la cursa a 6min 23s del guanyador absolut, Alejandro Valverde
PONFERRADA

Dia rodó per al Movistar en els Campionats d'Espanya contrarellotge que es van disputar ahir a Ponferrada i que van tenir David Albós en la 5a posició elit i la 28a de la general. L'equip espanyol va classificar en les primeres sis posicions tots els seus corredors. El més ràpid, el Bala Alejandro Valverde amb un temps de 58min 00s. Albós va completar els 47,1km en 1h 04min 23s.

«Estic molt content perquè no m'esperava aquest resultat», va dir ahir el corredor de la FAC, que havia estat també 5è al passat Campionat de Catalunya. «Estic satisfet sobretot perquè he patit molt els últims 20km, que se m'han fet eterns», hi afegia el corredor de Llorts. Albós va sortir el primer dels 38 corredors que van finalitzar la cursa. El podi dels Campionats d'Espanya el van completar Jon Izaguirre i el resident Jonathan Castroviejo. En elit, on Albós va ser 5è, es va imposar José Antonio De Segovia, amb 1h 00min 18s.

Per la seva part, a Portugal, el resident Rui Costa, campió del món de ruta en 2013, va ser segon per darrera de Nelson Oliveira.

CAMPIONAT D'ESPANYA DE TRIAL / Efren Frases, Albert Rodrigo, Gaudi Vall, Joan Guardia i Jordi Lestang, de la secció de trial de la FAC, seran aquest cap de setmana a Navarra per participar al Campionat d'Espanya.