PUBLICITAT

29 restaurants oferiran el 'Menú de Festa Major'

  • Cada dia hi haurà un vermut popular a la plaça Guillemó
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Canturri i Ferrer en la roda de premsa, ahir Foto: ANA / G. L. T.

El Comú d'Andorra la Vella s'ha mostrat molt satisfet de l'augment de participació de restaurants en la iniciativa del Menú de Festa Major. El nombre de restaurants que oferiran el menú ha arribat aquest any fins als 29, entre ells un restaurant de Santa Coloma. Tal com va explicar a la roda de premsa d'ahir la cònsol major, Rosa Ferrer, la mitjana de participants dels darrers quatre anys se situa en 22, de manera que aquest any la participació ‘ha crescut força'.

Rosa Ferrer, va destacar que aquest augment es deu a que «tot el que és el centre històric, des del punt de vista de restauració, s'ha reforçat molt i s'han obert nous negocis». Aquests, a més, «s'hi han implicat molt, i els estem molt agraïts, ja que des del Comú podem fer tot el que vulguin, però si ells no s'hi impliquen, els nostres esforços no serveixen per a res», informa l'ANA.

Més dies / Pel que fa als menús en si, el president de l'Associació de Comerciants del Centre Històric, Miquel Canturri, va destacar que «és una iniciativa que està funcionant», i que va molt bé per donar a conèixer la cuina d'Andorra la Vella. També la va qualificar com «la continuació de la mostra gastronòmica d'Andorra, però en format més petit».

Canturri va remarcar el fet que els restaurants participants oferiran aquest menú especial més enllà dels dies estrictes de la festa, i aquest any el serviran fins el dia 17.

Novetats / A nivell gastronòmic, la principal novetat serà el vermut popular que oferiran cada dia el Comú d'Andorra la Vella i els restauradors instal·lats durant la festa a la plaça Guillemó.

Des de les 12.30 fins les 14 hores, tothom qui ho vulgui podrà fer un vermut i unes tapes, gentilesa del Comú i dels restauradors. L'objectiu, va remarcar Ferrer, és recuperar la tradició del vermut de festa major, de manera que si la iniciativa té èxit, es mantindrà.

Sortieg entre els consumidors / En aquesta edició es farà un sorteig entre els participants que degustin un d'aquests menús. Els premis, segons van explicar des del Comú, aniran encarats al fet que els visitants passin més dies a Andorra, de manera que se sortejaran passeigs amb el Bus Turístic, entrades a Caldea, Naturlàndia, el Palau de Gel o sortides guiades a la muntanya.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT