PUBLICITAT

La Guàrdia Civil recupera una cria de cabirol perduda

  • L'animal estava nerviós i desorientat i els agents el van retornar al seu medi
EL PERIÒDIC
LA POBLA DE SEGUR

Periodic
Foto: GUÀRDIA CIVIL

La Guàrdia Civil va recuperar el passat 18 d'agost a la carretera d'accés a l'ermita de Sant Miquel, prop del nucli urbà de la Pobla de Segur (Pallars Jussà) una cria de cabirol, segons va informar a l'ACN la comandància de la Guàrdia Civil de Lleida.

Els agents del Seprona, unitat que vetlla per a la qualitat del medi ambient i la conservació del medi natural, van constatar que es tractava d'un exemplar possiblement nascut la passada primavera, que es trobava desorientat i bastant nerviós, tot i que no presentava lesions ni ferides visibles. Per aquest motiu, els agents van decidir retornar l'animal al medi natural en una zona no gaire allunyada del lloc de la troballa, a fi de facilitar al jove cabirol el retrobament amb els seus progenitors.

Durant aquest 2014 la Guàrdia Civil de Lleida ha recuperat diversos animals salvatges, com ara ànecs coll-verds o una colobra bastarda, entre altres animals que, en tots els casos, van ser traslladats posteriorment al Centre de recuperació de fauna salvatge de Vallcalent de Lleida. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT