PUBLICITAT

La cònsol Ferrer es deixa estimar pels demòcrates

  • La dirigent arremet contra el PS i SDP per fer manca d'aportacions
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

rosita
Ferrer en el seu despatx de casa comuna d'Andorra la Vella. Foto: ÀLEX LARA

La cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, va contraposar l'actitud «constructiva i positiva» de la minoria de Demòcrates per Andorra al Comú de la capital amb la constant «crítica i manca d'aportacions»dels grups mixt i socialdemòcrata. Ferrer va lamentar que aquests darrers dos grups no apostin per fer una oposició més constructiva. Assegura que «a nivell de treball», la bona relació amb DA pot arribar «fins on ells vulguin», tot i que no desvetlla quines són les seves intencions de cara al futur.

La seva voluntat, insisteix, és «acabar el mandat comunal», tot i admetre que «encara no sé què passarà» En una entrevista a l'ANA, Ferrer va lloar el tarannà mostrat durant el mandat comunal per la minoria de DA, en assegurar que tenen actitud de «col·laborar, de participar i de ser positius». En aquest sentit, va destacar que «si hi ha coses que ells no veuen bé, t'ho diuen i et fan les seves aportacions, que a vegades són millors que les que tu havies pensat, i les incorpores» . En tot cas, va assegurar que amb aquest grup, les decisions es prenen «amb la base del consens».

CRÍTIQUES AL PS i SDP/Ferrer, en canvi, va lamentar que «el grup mixt–SDP-, i el PS, no tenen la mateixa actitud a l'hora de treballar. La cònsol va remarcar que no es pot tenir la mateixa relació «amb algú que intenta ser constructiu i positiu, i actuar en benefici de la ciutadania i la parròquia, que amb algú que es limita a escoltar i a criticar, però sense fer aportacions».

Ferrer va dir que aquests dos grups no practiquin «una oposició més constructiva» i va insistir que «és una forma de fer política que malauradament conec bé, que no comparteixo i que em va portar a marxar en un moment donat d'un partit».

Una de les conselleres amb qui més moments de tensió ha viscut és la socialdemòcrata Dolors Carmona. Ferrer va lamentar que no participi més a les comissions i que «no pregunti més», ja que això li evitaria «tenir cert desconeixement». 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT