PUBLICITAT

Una temporada amb molta més dansa a Encamp

EL PERIÒDIC
ENCAMP

El Comú d'Encamp aposta per la dansa en la nova temporada d'activitats culturals per a la temporada escolar. Una oferta per a tots els públics. Els més petits de la casa podran realitzar activitats relacionades amb diversos estils de la dansa com la varietat espanyola, el hip hop, la

modalitat urbana i el ball en línia, entre d'altres.

La música també és contemplada ambles diverses activitats com la guitarra i el piano. La programació cultural es completa amb activitats de dibuix i pintura.

Pel que fa als adults, l'oferta també inclou activitats de dansa com l'estil del ventre,espanyola, salsa o zumba, entre d'altres. Els treballs manuals, com el brodat i la punta de coixí, el dibuix i la pintura i la restauració, així com la pintura decorativa, s'afegeixen a les propostes. A més, el ball en línia i la coral de Sant Miquel completen l'oferta.

Els padrins podran gaudir de tallers de memòria i labors, així com costura o esports entre d'altres. Les inscripcions a les diverses modalitats s'inicien l'1 de setembre i els tallers comencen la setmana del 15 del mateix mes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT