PUBLICITAT

La promesa de 16 anys Hugo Llata venç l'SkyRace d'Arinsal

  • La cursa del Comapedrosa aplega 270 inscrits però sense els favorits
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

running
A l'esquerra, els tres primers de l'SkyRace Comapedrosa. A la dreta Hugo Llata, primer a l'SkyRace d'Arinsal Foto: vallnord

L'SkyRace del Comapedrosa Gran Premi Inverse de les National Series, corresponent al calendari de la Copa del Món 2014, va ser un èxit rotund. El renaixement d'aquesta cursa, que feia cinc anys que no es feia, va aplegar 270 inscrits, demostrant així que es està cridada a repetir. Així ho va afirmar el director d'Ocisport –empresa encarregada de l'organització– en veu del seu director, Òscar Balcells: «Mereix tenir continuïtat dins del calendari internacional. És una prova molt tècnica que puja per una muntanya emblemàtica del Principat i que simbolitza el tipus de terreny que hi ha a Andorra», va apuntar.

Tot i els 270 inscrits, van faltar els favorits que s'esperaven: els catalans Jessed Hernàndez, Núria Domínguez, a més del resident Agustí Roc. Sense ells, els guanyadors van ser el francès Brice Delsoullier i la catalana Rosa Valls.

Juntament amb l'SkyRace Comapedrosa de 21 quilòmetres hi havia una de més curta –15– per Arinsal sorprenentment va guanyar un nen de 16 anys que ja forma part de la FAM; es diu Hugo Llata i va ser el més ràpid amb una marca d'1h 55min, contra corredors que li doblen l'edat. El temps dirà, però si l'evolució d'aquesta promesa es manté, el futur pinta més que bé.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT