PUBLICITAT

Knezevic sumarà entre el sènior B i el primer equip

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: BCA

El MoraBanc Andorra ha incoporat un altre jugador, en aquest cas un jove valor com el montenegrí Filip Knezevic, que amb 19 anys arriba com a jugador sub-22 per tal de reforçar el sènior B de la Lliga EBA, però també per col·laborar en els entrenaments diaris del primer equip de la Lliga Endesa. El pivot serà a prova un mes, i sap que se la juga: «És un mes molt important per al meu futur, perquè això és una oportunitat única a la vida».

Knezevic va entrenar ahir amb els nous companys del primer equip, i sap ben bé quin és el seu rol en l'estructura de Joan Peñarroya: «Al primer equip el puc ajudar durant els entrenaments i donant tot el suport en els partits, i en el segon el meu paper és més important i he de posar el 100%». Knezevic és un pivot que arriba per fer les funcions que l'any passat en realitzava l'andorrà Cinto Gabriel, és a dir un jugador que aporta en els entrenaments del primer equip però que acaba sent una peça clau en el segon que la pròxima temporada serà a la Lliga EBA. «Necessitàvem la figura d'un sub-22 que ens ajudés en el dia a dia i que tingués marge de projecció», va manifestar ahir el director general del club, Francesc Solana, que considerava que el jugador ha de ser important en l'equip d'EBA que dirigirà Carles De Bofarull. «Té capacitat de millora i de treball», va assegurar Solana, que va «condicionar» la continuïtat del montenegrí «a veure si és el perfil de jugador que busquem».

Filip Knezevic arriba del Gandia de la Lliga EBA, on ha estat l'última temporada després de dos anys en el Càceres, equip en què ha disputat també l'EBA tot i que entrenant amb el conjunt de LEB Or. El jugador va dir ahir que no té el paper de gran anotador, sinó en tot cas «treballador» per a la resta de l'equip.

BOGRIS SERÀ PRESENTAT AVUI / El grec Georgios Bogris serà presentat demà a la seu de MoraBanc, després que el jugador, descartat per disputar el Mundial amb Grècia, passi el corresponent control mèdic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT