PUBLICITAT

La cobertura de la recepta electrònica arriba al 100%

  • Augmenta un 5% en un any gràcies a les línies d'atenció sociosanitària
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Una infermera comprova les dades de l'usuari de la tarja sanitària Foto: catsalut

El desplegament de la recepta electrònica a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran va arribar gairebé al 100% (90,90%) el desembre de l'any passat, un índex que suposa un increment de gairebé el 5% respecte a l'any anterior, quan era del 86,04%. El motiu d'aquest augment és l'ampliació, durant el 2013, del desplegament de la recepta electrònica a les línies d'atenció sociosanitària i de salut mental, que s'afegeixen a l'atenció primària i hospitalària.

La implantació de la recepta electrònica en l'àmbit de l'atenció primària és del 92,75%, més de 2 punts per sobre de la implantació l'any 2012 (90,58%). Pel que fa a l'atenció hospitalària és del 74,20% i a l'àmbit de salut mental és del 92%.

Pel que fa als Equips d'Atenció Primària (EAP), a l'EAP de la Cerdanya hi ha una implantació superior al 96%, mentre que a les EAP d'Aran i de l'Alt Urgell Sud és una mica inferior del 95%. Les EAP de la Pobla de Segur i la Seu d'Urgell són les dues que registren un nivell d'implementació inferior, tot i que aquesta és de més del 89%.

En l'atenció especialitzada, a l'Hospital de Puigcerdà hi ha una implantació del 86%, mentre que a l'Hospital Comarcal del Pallars de Tremp la implantació és només del 78%, a l'Espitau de la Val d'Aran és del 71% i a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell tan sols arriba al 29%. En l'àmbit de la xarxa de salut mental, als CSMA del Pallars la implantació de la recepta electrònica és del 94% i a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell és del 90%. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT