PUBLICITAT

Purito: «Sabia que Valverde atacaria, però no he pogut»

EL PERIÒDIC
CÒRDOVA

El corredor espanyol del Katusha, Joaquim Purito Rodríguez va assegurar ahir en la meta de Còrdova que esperava un moviment d'Alejandro Valverde (Movistar) en la quarta etapa de la Vuelta a Espanya (164km) però que no havia pogut superar-lo. «No diré que no m'ho esperés, perquè sabia que anava a fer alguna cosa, però la veritat és que no he pogut sortir a atrapar-lo, anava fortíssim», va manifestar Rodríguez, tot i que al final l'atac, a 20km de meta, va ser neutralitzat.

El català espera ara amb il·lusió l'arribada de l'etapa de Cims Verds, demà, encara que si la calor segueix fent tant de mal augura que no serà un dia còmode per ell. «La de Granada és una etapa que m'agrada, però cal veure-ho perquè amb aquesta calor els moviments han de ser limitats. Tens només un tret».

La victòria del dia va ser a l'esprint per a l'alemany John Degenkolb (Giant), mentre que l'australià Michael Matthews (Orica) es manté de líder amb el mallot vermell. Avui es disputa la cinquena jornada, una etapa de 180km entre Priego de Còrdova i Ronda, amb el port de El Saltillo, de tercera categoria, a només 10km per al final. Una jornada per als valents i per als que tenen olfacte.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT