PUBLICITAT

Mor un resident andorrà a Getxo en quedar atrapat sota una 'dumper'

  • L'home, de 60 anys, estava instal·lant l'envelat per a un festival de folk
EL PERIÒDIC
GETXO

Periodic
Foto: EFE/LUIS TEJIDO

Un home de 60 anys de nacionalitat espanyola i resident a Andorra va perdre ahir la vida a la localitat basca de Getxo, a la província de Biscaia, degut a un accident laboral. L'home va quedar atrapat sota un vehicle industrial, model dumper, mentre participava a les tasques de descàrrega dels elements que conformen l'envelat del Festival Internacional de Folk de Getxo, que se celebra al setembre i que organitza l'ajuntament d'aquesta localitat.

Els fets van tenir lloc poc abans de les 11 del matí a la plaça del Ajedrez del barri de Las Arenas. L'home es va quedar atrapat entre la part de càrrega i el propi vehicle, i va morir a l'acte, segons va informar el Departament basc de Seguretat. Els bombers i l'ambulància desplaçats al lloc dels fets no van poder fer res per salvar-li la vida. El cos va ser traslladat a l'Institut Anatòmic Forense de Bilbao a la una menys vint del migdia.

Segons va informar l'Ajuntament de Getxo, l'operari andorrà estava vinculat a una empresa externa al consistori, concretament 9000solutions. L'ajuntament va lamentar la mort del treballador i va manifestar el seu condol i solidaritat amb la família. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT