PUBLICITAT

L'Hotel Eurostars de l'avinguda Meritxell obrirà l'1 de desembre

  • L'establiment inicia la promoció de paquets amb forfet de Vallnord
  • L'home, de 60 anys, estava instal·lant l'envelat per a un festival de folk
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El futur Hotel Eurostars amb el cartell encara de l'antic Carlton, ahir Foto: TONY LARA

Ja hi ha data d'obertura per al nou establiment hoteler a l'avinguda Meritxell 23-25. L'Eurostars Andorra Centre 5*, que substituirà el fins ara Hotel Carlton Plaza, obrirà les seves portes el proper 1 de desembre. L'establiment es troba tancat des de fa gairebé un mes i mig per obres de remodelació.

L'hotel, que es troba en plena artèria comercial d'Andorra la Vella (a tocar dels grans magatzems Pyrénées), oferirà 66 habitacions, 57 junior suites i nou suites. A més, entre d'altres serveis, també tindrà zones destinades al turisme de negocis, amb tres sales de reunions amb capacitat per a 80 persones i d'altres facilitats per als empresaris forans. L'objectiu és anar augmentant les xifres d'aquest sector turístic.

Paral·lelament, i per tal d'incentivar les reserves del nou recinte hoteler per a la capital, el Grup Hotusa, que és qui gestiona l'Eurostars, ja ha començat a comercialitzar a través de diversos canals de comunicació paquets d'hivern amb l'opció d'adquirir un forfet de Vallnord per la temporada vinent, la 2014-2015.

El nou Eurostars és el primer establiment del Grup Hotusa a Andorra. Fins ara, l'hotel el gestionava la cadena Plaza d'Andorra, que té quatre centres més repartits pel país.

Problemes amb el lloguer / El Carlton Plaza va tancar les seves portes el passat 15 de juliol després que la propietat de l'edifici, Casa Molines, i els gestors de l'hotel, no arribessin a un acord per seguir explotant les instal·lacions. La controvèrsia vindria pel règim de lloguer mensual.

Pel que fa a la plantilla que hi havia al Carlton, que la configuraven una trentena de persones, la gran majoria ha estat recol·locada a d'altres establiments de la cadena.

Pel que fa al nou grup, l'Hotusa, compta amb una àrea d'explotació hotelera formada en l'actualitat per més de 130 establiments, majoritàriament pertanyents a les cadenes Eurostars Hotels, amb 73 hotels i Exe Hotels, amb 31.

 


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT