PUBLICITAT

El SAAS redueix estructura directiva per fer-la més «simple»

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

El Sistema Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS) reduirà els quadres directius, amb l'objectiu de dotar-lo d'una estructura directiva més simplificada i flexible, amb un model transversal més pràctic i accessible per als usuaris. Dels sis quadres directius actuals que configuren el SAAS, es passarà en tenir-ne només dos: un assistencial i un d'econòmic i de recursos generals.

La mesura va ser aprovada durant el Consell de Ministres d'ahir i ho va fer saber el director general de Salut i Benestar, Josep Casals, a la roda de premsa posterior. Casals va explicar que es reestructurarà la direcció general actual, que consta d'una direcció econòmica i financera; una de recursos humans, una altra d'assistencial, una de sistemes d'informació; la de la infermeria del Centre Hospitalari; i la direcció de l'Atenció Primària; a més de la direcció mèdica de l'Hospital i la direcció tècnica del Cedre.

Amb els canvis, la direcció general constarà només d'una direcció assistencial, composta per un director i un sots-director; i d'una direcció econòmica i de recursos generals, amb un sol director i que s'encarregarà de diverses àrees com la financera, la de recursos humans o la d'atenció a l'usuari. Ambdues sota la dependència jeràrquica de la Direcció General del SAAS.

Casals va explicar també, en referència al nomenament dels càrrecs que es farà al Consell Directiu del SAAS un cop es publiqui al BOPA i a proposta de la Direcció General, que hi haurà un procés de selecció on es tindran en compte aspectes com el currículum i l'experiència dels candidats. Els càrrecs tindran un nomenament limitat a un període de cinc anys, però podran ser renovats, un cop finalitzats, amb una avaluació prèvia. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT