L'Encamp topa amb un Minsk superior (1-7)

SCHWAZ

Després de vèncer el dia anterior en la primera jornada per 3-4 a l'equip amfitrió, el FC Encamp podia arrodonir una gran actuació a la fase de la Futsal Cup amb una victòria contra el Minsk que hagués valgut or. Però ahir el conjunt que entrena Moisés no va poder guanyar l'equip bielorus, que es va imposar per un clar 1-7. Ara els encampadans hauran de jugar-s'ho tot contra el Talgrig armeni, demà.

Abans que es complís el quart d'hora de partit, el Minsk va marcar el primer gol, obra de Gumenyuk als 12 minuts. Un minut després, era Silchenko qui augmentava la renda. Abans del descans, i tot i els esforços encampadans per sortir de la pressió i recuperar terreny, va ser Cherneyko qui en el minut 18 va marcar el 0-3.

La segona part es va iniciar amb una altra diana del Minsk, en aquesta ocasió de Piletski en el minut 22, mentre que era Gumenyuk qui repetia en el 28 i en el 32 per fer que el seu equip obrís un espai que ja era inabastable per als andorrans. Però amb el 0-6, Neira va aparèixer en el minut 33 per marcar el gol de l'honor, mentre que el Minsk marxava del partit amb un setè gol, de Kuznetsov, a 45s del final.