PUBLICITAT

Curs Nacional d'Educació en drets humans

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El proper dilluns, 1 de setembre, la seu del Consell General acollirà la inauguració del Curs Nacional d'Educació en Drets Humans, organitzat per AINA i amb el suport del Consell d'Europa i el Govern d'Andorra.

L'acte, presidit pel síndic general Vicenç Mateu, comptarà amb la participació de la ministra d'Educació i Joventut, Roser Suñé, del cap d'Educació i Formació al Departament de Joventut del Consell d'Europa, Rui Gomes, i del director d'Aina, Mn. Ramon Rossell.

Es tracta d'una formació dirigida a persones actives en l'àmbit de l'educació i dels drets humans. El curs compta amb la participació de líders de joventut, treballadors d'institucions responsables de joventut, educadors (professors, monitors d'esplais...) i persones involucrades en l'àmbit dels drets humans d'Andorra, Catalunya i València.

L'Educació en Drets Humans (EDH) és l'enfocament educatiu participatiu dirigit a promoure una cultura respectuosa amb els drets humans. Es tracta d'aquelles activitats (tallers, cursos, experiències, sensibilització...) a través de les quals s'aprèn sobre els drets humans. En concret també es parlarà de temes com ara adquirir habilitats per defensar-los i desenvolupar actituds de respecte, igualtat i dignitat. S'entén l'EDH, com una gran contribució per a la transformació cap a una societat més justa, democràtica i solidària.

Els objectius del taller són familiaritzar els participants amb el concepte d'educació en drets humans i donar-los eines per actuar. El taller compta amb el suport del Consell d'Europa i del Govern d'Andorra. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT