Andorra perd amb Suïssa i acaba sisena l'Europeu

• Corral dóna entrada als menys habituals en el darrer partit del campionat perquè guanyin experiència
GUJAN MESTRAS

Una acció del partit Andorra i Suïssa, en la lligueta inicial Foto: CERH

Andorra va perdre amb Suïssa 3-6 per posar punt i final al Campionat d'Europa sub-17 disputat a la localitat francesa de Gujan Mestras i d'aquesta manera s'ha de conformar amb la sisena posició.

Va ser, però, un partit en el qual el seleccionador, Roger Corral, va voler fer jugar als menys habituals, amb l'objectiu de què guanyin el màxim de minuts d'experiència en competició internacional com a part de la seva formació.

Així doncs el resultat va ser ben diferent al que s'havia vist en la lligueta inicial, quan els tricolors van guanyar per un clar 1-5.

Segons Corral: «Fa ràbia no haver arribat a semifinals després de l'històric empat aconseguit davant Itàlia, però realment hem fet un campionat brutal i crec que puja un grup tan prometedor com el de la futura sub-20. El cinquè o el sisè lloc no ens treia la son, valia la pena fer jugar als que no han gaudit de tants minuts al llarg del torneig».

La trajectòria d'Andorra a Gujan Mestras va començar amb una derrota esperada contra Portugal i un il·lusionant empat amb Itàlia que mantenia les opcions de lluitar pel segon lloc i classificar-se per a les semifinals. Però Itàlia, finalment campió, va saber superar Portugal per deixar fora una Andorra que en la lluita pel cinquè lloc va vèncer Alemanya amb un gol d'or abans de perdre amb Suïssa.