PUBLICITAT

El Barça arriba a Encamp sent ara rival del MoraBanc

  • L'equip de Xavi Pascual farà treball físic i no té previst jugar cap amistós
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Xavi Pascual saluda el cònsol menor d'Encamp, Torres, l'estiu passat Foto: ÀLEX LARA

El Barça va aterrar ahir a Encamp per fer la seva tradicional cita estiuenca a Andorra, on romandrà durant una setmana per treballar principal l'aspecte físic i tècnic en aquest inici de pretemporada.

Aquest any, però, el context varia perquè el conjunt que dirigeix Xavi Pascual s'ha convertit en un rival del MoraBanc, nouvingut a l'ACB. Un detall que no canvia la feina a fer d'un grup en el qual només falten els que estan disputant el Mundial d'Espanya i un Sada que ha canviat el Palau Blaugrana pel Poliesportiu d'Andorra.

L'actual campió de la Lliga Endesa tornarà a aspirar a tot aquesta temporada malgrat haver perdut dinamita amb el propi Sada, Dorsey, Lorbek o Papanikolau. Ho diuen les incorporacions de pes tipus Justin Doellman (València), Tibor Pleiss (Laboral Kutxa), Tomas Satoransky (Cajasol Sevilla) i Deshaun Thomas (Nanterre), confirmat ahir com a nou fitxatge que també estarà treballant aquests dies al Principat igual que Roger Grimau –que s'ha desvinculat del Bilbao Basket, no té equip i ha demanat exercitar-se amb els blaugranes– i els joves Hakanson i Satoransky, els quals acaben de disputar el Preeuropeu.

Curiosament, en algun any anteriors Barça i BC Andorra van disputar amistosos aprofitant la presència dels blaugrana, però aquest any els de Xavi Pascual no tenen previst disputar cap partit durant aquesta setmana. L'objectiu serà posar a tots els jugadors en les millors condicions físiques tenint en compte que la Lliga ACB començarà el 4 d'octubre però que l'última setmana de setembre hi ha la Lliga Catalana, una competició que jugaran les semifinals MoraBanc i Joventut per una banda, i Barça i Manresa per l'altra. Blaugranes i tricolors, doncs, podrien trobar-se molt abans del gener, quan tindran el primer enfrontament directe en la fase regular de la Lliga Endesa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT