PUBLICITAT

Bogris jugarà l'Europeu de 3x3 amb Grècia la pròxima setmana

  • Al cos tècnic del MoraBanc Andorra no li agrada que marxi en plena feina de pretemporada
I.MOURE
ANDORRA LA VELLA

Giorgios Bogris abandonarà la disciplina del BC MoraBanc Andorra des del pròxim dijous fins el dilluns e la setmana que ve perquè ha estat convocat amb Grècia per disputar el Campionat d'Europa de 3x3 en el qual també hi participa Andorra, del 5 al 7 de setembre a Bucarest (Romania).

Es tracta d'una situació que no agrada gens al cos tècnic, com tampoc a la direcció esportiva del club tricolor, ja que haurà d'interrompre durant quatre dies la feina de pretemporada que, en el seu cas, va començar la setmana passada després d'estar preconvocat amb Grècia per al Mundial d'Espanya i per al qual finalment va ser descartat. «No ens agrada que hagi de marxar uns dies però és un torneig oficial de la FIBA i nosaltres no ens podem negar. L'únic que hem pogut fer és demanar una assegurança mentre juga amb la selecció grega que estem esperant que ens arribi», va argumentar ahir Francesc Solana. Segons el director esportiu del MoraBanc, el pivot hel·lè tampoc pot renunciar a anar-hi «perquè sinó el sancionarien», a més de tancar-se portes per jugar amb la selecció del seu país de bàsquet de cinc.

Mirat des d'una altra perspectiva, Bogris està obligat a jugar l'Europeu de 3x3, perquè al juny va jugar dos tornejos classificatoris i dels quatre que els van jugar només es poden fer dos canvis. El fet és que precisament hi ha dos dels seus companys que estan lesionats, per tant la baixa de Bogris podria fins i tot provocar que Grècia no disputés l'Europeu per falta d'efectius. Es muntaria ben grossa.

CASALS PER PLASÈNCIA / La Grècia de Bogris estarà enquadrada en el grup D de l'Europeu de 3x3 juntament amb Turquia, Lituània i Suïssa mentre que Andorra tindrà el seu concurs en el grup B amb la favorita Rússia d'Alexandrov, Pavlov i Nesterov, l'Estònia de l'americà nacionalitzat Renato Lindmets i la Bèlgica de Leroy Antonis. El combinat nacional estarà format per Ros, Fernández, Olcina i Casals, que entra a formar part de l'equip en detriment de Plasència.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT