PUBLICITAT

Joan Obiols deixa la direcció del servei de salut mental del SAAS

  • La proximitat de la seva jubilació «li impedeix garantir un lideratge d'equip»
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: ONA MORANTE

L'actual cap d'equip d'Atenció Especialitzada de Salut Mental, Joan Obiols, deixarà el càrrec a partir del dia 5 de setembre. Segons va comunicar ahir el SAAS, el Consell Directiu ha pres aquesta decisió davant la proximitat de la data de la seva jubilació, la qual cosa «li impedeix garantir un lideratge en aquest equip per als propers cinc anys».

El SAAS també va informar que la reorganització general de Salut Mental és una de les accions previstes en la reforma sanitària endegada pel Ministeri de Salut i Benestar i que properament es procedirà a la convocatòria d'aquesta plaça. Precisament el Consell de Ministres va aprovar dimecres passat la reducció dels quadres directius del SAAS.

Joan Obiols i Llandrich dirigia els Serveis de Salut Mental del SAAS des del 1998. És doctor en psiquiatria, llicenciat en antropologia cultural, professor del departament de Psiquiatria, facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona entre 1975 i 2000; i professor de Salut Mental a la Universitat d'Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT