PUBLICITAT

Carchat té a tocar el triomf en el Grup N

  • S'imposa a Astúries i és segon a l'European Trophy
EL PERIÒDIC
CANGAS DE NARCEA

Impecable actuació de Joan Carchat i el seu copilot Claudi Ribeiro (Mitshubishi Lancer Evo X) en la primera de les dues cites del Campionat d'Espanya d'Asfalt a Astúries. L'andorrà va vèncer en el 51è Príncep d'Astúries en el Grup N i va ser segon en la classificació de l'European Rally Trophy. No va puntuar en la Mitsubishi Evo Cup per utilitzar penumàtics Hankook.

Carchat va saber lluitar contra les adversitats a Cangas de Narcea ja que el primer dia de competició es va trencar una dent del diferencial, el que va obligar l'ordinenc a tenir molta cura amb les transmissions i conduir molt fi sense fer ús del ban. «Vam aconseguir acabar, i a més amb dos bons resultats», va dir Carchat, que amb la victòria en el grup N apuntala el lideratge en la categoria. «El títol gairebé ja és nostre», hi va afegir. La seva pròxima cita a terres asturianes serà al Vila de Llanes.

VINYES, FORA DE CURSA / Joan Vinyes i Joan Mercader (Suzuki Swift S1600) no van poder finalitzar el ral·li asturià en tenir un problema elèctric ja que es va tallar un cable de l'alternador. L'avaria va ser en la tercera especial del dia, i tot i que es va poder solucionar, no va haver més opció que acollir-se al super-ral·li, sense puntuar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT