Fabio dóna la Supercopa al Sant Julià en la pròrroga

• La pluja protagonitza un matx amb ocasions per als dos equips

Els jugadors del Sant Julià, ahir celebrant la victòria en la Supercopa Foto: TONY LARA

El Sant Julià va aconseguir la Supercopa d'Andorra en vèncer ahir a l'Estadi Comunal per 0-1 el FC Santa Coloma, en una final marcada per la pluja des de bon inici del matx i per l'expulsió de Lima als 25 minuts. D'ocasions en va haver-hi per als dos equips, però només Fabio, en el minut 105 de partit, ja en la pròrroga, va aconseguir, i de rebot, que la pilota entrés en la porteria.

Wagner es va veure batut quan en la pròrroga, amb 105 minuts de pluja a sobre i el títol en joc, Fabio xutava en mitja xilena des de la frontal i un rebot deixava ko el porter colomenc. La pilota entrava en la porteria i tocava lluitar per empatar i buscar els penals, però al final va ser vàlid aquest resultat per al Sant Julià, que agafa moral, i molta, de cara a l'inici de la Lliga Nacional el pròxim cap de setmana.

EN FUTBOL SALA VENÇ L'ENCAMP / L'Encamp va tornar a demostrar el seu potencial en l'actual futbol sala nacional amb una clara victòria en la Supercopa contra el Construmosa DDS Madriu. Els encampadans es van imposar dissabte al pavelló Prat Gran d'Escaldes-Engordany per 6-2.

El primer gol va arribar gràcies a Sergio Casas als dos minuts, que avançava el Madriu, però Moisés aconseguia l'empat al minut 9 i posava el seu equip per davant en el 18. Just un minut després, l'Encamp ja dominava amb 3-1 gràcies a Jordi Ferreiro, resultat amb què va acabar la primera meitat. En la represa, en el 21 va reduir distàncies Sebas Céspedes (3-2), però van arribar els minuts d'or de Quim Salvat, que en el 26 i 27 posava el marcador 5-2, i després aconseguia arrodonir la golejada, i el títol de la Supercopa per al seu equip, amb el 6-2 a tres minuts del final del matx.