PUBLICITAT

El VPC seguirà a l'exili

  • Després d'un llarg intercanvi d'opcions amb el Saint Orennais jugarà el partit contra els francesos a Matemale H El club es queixa del tracte del rival
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

El VPC Andorra encara no disposa de l'Estadi Nacional, i això ha obligat el club andorrà a mantenir novament unes gestions, necessàries, amb el rival de torn. En aquest cas, però, no ha estat fàcil la negociació, perquè segons l'entitat andorrana, no hi ha hagut facilitats per part de l'Stade Saint Orennais, rival del pròxim diumenge, i tot s'ha anat complicant tot i que, segons afirma el club que presideix Pep Escolà, s'ha fet dins dels terminis necessaris i exigits per la normativa.

Novament els andorrans seran a l'exili, i en aquest cas al camp del Matemale, que ha cedit la instal·lació perquè els equips andorrans juguin a les 14.00h (equip 1) i a les 15.00h (equip 2), respectivament. Amb tot, el VPC està molest amb el tracte que ha rebut per part de l'Stade Saint Orennais i especialment del seu president, Michel Minvielle, que segons el club andorrà ha denotat «mala voluntat». Segons va explicar el club andorrà ahir a la tarda, el club es va posar en contacte amb Minvielle, via correu electrònic, amb temps més que suficient, informant que el matx del dia 19 d'octubre no es podia disputar perquè la selecció juga contra Lituània el dia 18. Segons el VPC, les dates lliures eren el pròxim diumenge dia 12, o ja el 2 o 30 de novembre. En tot cas, el club va informar que ni el dia 12 ni el 2 eren bones dates, perquè el dia 13, dilluns, la selecció de futbol jugarà contra Israel en partit oficial i diumenge el camp ja comença a rebre operaris i els preparatius, i el 2 de novembre tampoc perquè els Isards juguen el dia 1 contra Xipre. Així les coses, la data del 30 de novembre semblava la coherent, però el Saint Orennais es va negar i va insistir en el 12 d'octubre. Ja mosques, el VPC va tornar a dir que no podia aquell dia i davant de la negativa del club de Minvielle a acollir el matx a casa seva invertint les jornades, es va haver de recórrer al Matemale, que finalment ha estat comprensiu. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT