PUBLICITAT

Joan Carchat és baixa a Cantàbria per un còlic nefrític

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Foto: TONY LARA

Joan Carchat finalment no podrà competir al Ral·li de Cantàbria, després que ahir s'anunciés per part del seu equip, ACSM Rallye Team, que el pilot ordinenc pateix un còlic nefrític. Això sí, en cap cas perilla el seu títol de campió d'Espanya de ral·lis d'asfalt, quan falten la prova càntabra i la de Madrid.

Carchat va notar les primeres molèsties ahir al matí, segons va informar ahir el seu equip a través d'un comunicat. Els dolors van obligar l'andorrà a acudir a un centre mèdic, on se li va diagnosticar un còlic nefrític que el va descartar directament per poder viatjar a Cantàbria per la disputa del ral·li. Segons fonts de l'equip, Carchat ha de guardar repòs durant dos o tres dies i seguir un tractament específic per recuperar-se.

Al Ral·li de Cantàbria, la intenció de Carchat i de l'equip ACSM-Banco Madrid era fer una gran actuació per a celebrar d'aquesta manera el títol de campió d'Espanya d'asfalt en el grup N amb el Mitsubishi Lancer Evo X que aquest any ha donat bons resultats. El pròxim objectiu de Carchat i el seu copilot Claudi Ribeiro és, segons el mateix comunicat, el WRC Ral·li de Catalunya.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT