Holanda goleja la sub-19 en l'estrena del torneig (7-0)

ESCALDES-ENGORDANY

El primer partit del torneig de classificació per a l'Eurocopa sub-19 que es disputa a Gdansk (Polònia) es va saldar per a la selecció andorrana amb una contundent derrota per 7-0 contra Holanda. El conjunt de Jesús Julián Lucendo va encaixar el primer gol a la mitja hora de partit, i tota la resta en la segona meitat.

En el 32 Nouri va avançar els holandesos, mentre que després del descans Ould-Chikh marcava gairebé en començar el segon període. Dos minuts després, el mateix jugador marcava el tercer, i en altres tres minuts Zivkovic feia el quart per als orange. Amb el matx perdut, Andorra va intentar aguantar l'ofensiva holandesa, però Van de Beek en el 73, novament Ould-Chikh en el 87 i Van Bruggen en el 89 de penal, van completar la golejada. Demà Andorra rep Polònia –va vèncer 4-1 a Moldàvia– a les 15.00h.