PUBLICITAT

Teixidó es juga el podi de la Copa del Món en l'última Vertical

  • La prova serà nocturna i l'andorrà espera màxima competència, però confia en el seu potencial
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: LLUÍS PRIETO

Ferran Teixidó està preparat per al seu repte de la temporada. Mantenir la tercera posició de la Copa del Món de Vertical és l'objectiu, tot i assumides les dificultats de la prova i de la rivalitat que tindrà, que serà molta, a la prova de Limone sul Garda, a Itàlia. Amb aquesta cita es tancarà el calendari de carreres de muntanya.

La prova, que serà nocturna perquè comença a partir de les 19.30h, comptarà amb la presència de les màximes figures del circuit mundial de les curses de muntanya. Entre ells, Teixidó espera que hi siguin els seus màxims rivals. «Hi ha grans corredors que només han fet dues curses com el Marco Moletto o l'Urban Zemmer», assegura Teixidó, que és a Limone sul Garda des d'ahir. Teixidó, que la temporada passada va ser 4t en la Copa del Món després que fes front a l'última prova en la 2a plaça, espera entrar en el quadre d'honor aquesta edició. L'andorrà suma en la general provisional 196, mentre que el segon classificat és l'italià Nadir Maguet amb 206 punts, pels 240 del líder Kilian Jornet. Altre andorrà, Òscar Casal, és 6è en aquesta classificació, però a Limone només competirà en la prova sky

La cursa salvarà un desnivell positiu de 1.080 metres, pels 3.080m de distància. «La coneixo de l'any passat i és una cursa que m'agrada molt», va manifestar un Ferran Teixidó que és ja una referència.

ÒSCAR CASAL, A L'SKY DE DEMÀ / Òscar Casal, 14è al rànquing tot i haver puntuat només en dues curses, es declara en bona forma: «Arribo bé, apuraré per guanyar alguna posició. Estaria bé entre els 10 primers però no serà fàcil». El circuit que s'hi trobarà comptarà amb 23,5km i 2.000m de desnivell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT