PUBLICITAT

El Vecindario prepara el duel tot esperant notícies

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El 7 Islas Vecindario va informar ahir que no ha rebut cap notificació de la Federació Espanyola de Voleibol que digui que no es vagi a jugar el seu partit contra el CV Andorra, que obre demà la Superliga 2014-2015 a les 18.00 hores al Pavelló de Sant Lucía de Tirajana.

Encara que extraoficialment el club canari assegura que té notícies que l'Andorra no viatjarà a la illa, el Vecindario seguirà el seu habitual pla setmanal de preparació i es presentarà a jugar el partit de demà, dia en què els components de la seva plantilla acudiran al recinte esportiu hora i mitja abans del matx, com fan habitualment en tots els partits que han de disputar.

Amb tot, el club grancanari aclareix en la seva nota que, si d'aquí a demà a la tarda rebés una comunicació oficial que el partit no es juga, informarà als seus seguidors. El 7 Islas Vecindario ha desitjat que el CV Andorra pugui participar amb «total normalitat» en les competicions d'aquesta campanya.

L'Andorra havia anunciat que no viatjarà aquest cap de setmana a Gran Canària per disputar el partit amb el Vecindario després que s'hagi quedat sense patrocinador i, a més, ha advertit que el seu projecte en la Superliga és en seriós risc per la pèrdua d'un patrocini de 400.000 euros anuals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT