PUBLICITAT

El CV Andorra busca solucions però el futur segueix negre

  • Els jugadors tenen llibertat per buscar equip mentre el club intenta trobar una sortida per competir
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La plantilla, president i entrenador del CV Andorra, el dia de la presentació de l'equip Foto: ÀLEX LARA

Demà el CV Andorra hauria de jugar a Canàries contra el 7 Islas Vecindario, però no només la cosa no sembla anar pel bon camí, sinó que tot i els esforços per intentar trobar una solució al drama de quedar-se sense patrocini a pocs dies de l'estrena a la Superlliga, el futur no augura res de bo. La plantilla té la porta oberta a buscar-se equip, tot i que continuen entrenant sota el parany del club esperant una solució. A tot s'hi ha d'afegir que no hi ha hagut pagaments de sous ni de la CASS, i per tant, els jugadors estan en situació de total irregularitat.

Ni sous, ni donats d'alta a la CASS, ni res que li sembli. Els 400.000 euros que havia d'ingressar al club en concepte de patrocini una empresa vinculada al sector del petroli no s'han vist enlloc, i el club va haver d'anunciar dimecres a la plantilla una situació que aboca el club a la desaparició, tot i que segons algunes fonts s'intentarà mantenir el conjunt júnior. En tot cas, ahir era dia de reunions i, també, de nul·les declaracions per part de l'entitat, que per altra part continuava treballant per intentar trobar una solució.

ERA UNA PLANTILLA PER SOMIAR / El CV Andorra va començar la pretemporada formant un grup de nivell, fins i tot d'un prestigi que era valorat per la resta de rivals de la Superlliga, que situaven l'equip, abans de la competició, en la lluita per les posicions de privilegi. El club va incorporar Manuel Sevillano (Terol), Thiago Aranha (Botafogo i exjugador del CV Andorra), Mariano Felipe Da Silva (Ciudad Vóley Argentina), Mario Dos Santos Junior (Muuramen Lenatpollo de Finlàndia), Osveny Sánchez (l'Illa Grau Castelló), Xavi Folguera (Ushuaia Eivissa i al CV Andorra fins el 2007) i Ramón Pujol (Textil Santanderina), i va mantenir d'altres anys José Garcia, Abel Bernal, Javi Borrego (tornava a l'equip després d'un any sense jugar), Hèctor Garcia i Erik Oliveira.

EL RECORD DEL FC ANDORRA / Tota aquesta història recorda de forma evident al que va passar amb el FC Andorra, que va arribar a un punt en què el seu gerent, Emili Puig, va dir que la caixa era buida. Les circumstàncies són diferents, perquè en el cas del futbol els diners van ser gastats, suposadament –el cas segueix judicialitzat–, de manera il·lícita, mentre que en el cas del CV Andorra es tracta d'una situació inversa, ja que no tenen uns diners que mai han existit.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT