PUBLICITAT

Vinyes busca una nova victòria

  • El Principat acull la prova d'esquí de rodes, i el rugbi, el futbol sala, i el futbol es disputen a fora
ALBERT CANES
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto:

Aquest cap de setmana hi ha varies cites esportives a destacar amb participacions d'andorrans i dels equips del país que juguen en competicions d'Espanya i França.

Ral·lis

Joan Vinyes vol destacar a Santander

El pilot andorrà serà present aquest cap de setmana al Ral·li de Santander-Cantàbria on intentarà aconseguir un nou triomf entre els participants de la Divisió 2 amb el seu Suzuki Swift S1600, així com pujar llocs en la classificació absoluta. Vinyes ja no pot lluitar per les posicions d'honor, malgrat tot, Vinyes considera que «queda l'opció d'aconseguir triomfs parcials i cal aprofitar-la».

Curses de muntanya

Copa del Món: Casal apura les opcions

La localitat italiana de Limone sul Garda acull una cita important en la qual hi és l'andorrà Òscar Casal. Avui disputa la cursa de la modalitat Sky, en la qual l'andorrà és 14è del rànking mundial. «Arribo bé, apuraré per guanyar alguna posició», afirma el corredor de la FAM.

Rugbi

El VPC viatja a Stade de Matemale

Enmig de la polèmica de l'Estadi Nacional, el VPC Andorra continua amb la competició i demà disputa a les 15.00h la tercera jornada de la Promoció d'Honor del Campionat Territorial francès davant el Stade St Orennais XV.

Futbol SAla

El Sant Julià vol sumar la segona victòria

Els lauredians disputen aquesta tarda a les 18.15h el partit corresponent a la quarta jornada del grup 2 de la Tercera Divisió Nacional catalana davant el Claret Futbol Sala A a Barcelona on buscaran sumar la segona victòria de la temporada.

Futbol

La selecció sub-19 espera Moldàvia

Els andorrans juguen avui a les 15.00h el segon partit del Preeuropeu davant Moldàvia, que també va perdre el seu primer partit contra Polònia per 4 a 1. Andorra intentarà millorar el joc que va fer davant Holanda amb qui va perdre amb un contundent resultat de 7 a 0.

Esquí de rodes

Els Camionats de Catalunya de roller

La Rabassa acull demà la 2a prova dels Campionats de Catalunya d'esquís de rodes. Les dues distàncies que es disputaran són les de 9 i 4 quilòmetres amb desnivells de 440 metres i de 210m, respectivament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT