PUBLICITAT

Ordino i l'Aliança Francesa signen un acord per la llengua

EL PERIÒDIC
ORDINO

El president de l'Aliança Francesa, Xavier Espot, i el cònsol major d'Ordino, Ventura Espot, van signar ahira la sala del Consell, un conveni per a l'ensenyament de la llengua francesa a la parròquia d'Ordino. L'acord inclou la cessió d'una sala a l'edifici La Font, on ja s'imparteixen classes des de fa dues setmanes a 11 alumnes, a càrrec de la professora Nathalie Rahmstorf. El cònsol s'ha compromès a traslladar aquesta iniciativa en reunió de cònsols, atenent la voluntat de l'associació de fer-la extensiva a la resta de parròquies.

Espot va agrair i va valorar l'interès del cònsol i del comú en difondre la llengua francesa a Ordino, on va dir que sempre havia tingut un paper protagonista. El cònsol va destacar els lligams culturals i històrics amb Auzat-Vicdessos, «els veïns de l'altre costat de la muntanya».

Les classes s'han dividit en dos grups, un d'iniciació els dilluns de 9.30 a 11 hores i un grup avançat, els dimecres de 19 a 20.30 hores. Segons va explicar Espot, el preu de les classes es reinvertirà en l'entitat que treballa sense ànim de lucre per a la difusió de la cultura i la llengua francesa al Principat d'Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT