PUBLICITAT

Peñarroya, contra l'excés d'optimisme: «No estem per sobre de ningú»

  • El tècnic rebutja que hi hagi partits en què l'equip ha de vèncer: «Ens equivoquem si ho pensem»
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Román Martínez escalfa abans del partit del passat dissabte contra el FIATC Joventut Foto: ACB PHOTO/ALBERT MARTÍN

Cabal i mesurat en les seves declaracions, Joan Peñarroya insisteix en rebaixar qualsevol tipus d'eufòria en el seu equip: «Ens equivoquem si pensem que tenim rivals que els hauríem de guanyar. No estem per sobre de ningú». L'entrenador del BC Andorra té clar que la lliga del seu equip no és mirar cap a dalt, i potser tampoc cap avall, sinó exclusivament «al següent rival que tenim, que és el Tenerife».

El pròxim duel dels andorrans serà diumenge vinent al migdia (13.30h) a Tenerife, un equip que encara no ha guanyat a casa seva i que, per contra, sí que ho fa fora de la seva pista. «Per nosaltres no hi ha un rival fàcil, i menys si hem de jugar fora de casa. Si anem a pistes com la de Gipuzkoa o Manresa, podem guanyar si fem bé les coses. Si no juguem bé, no guanyem a ningú, perquè no som més que ningú, i això l'equip ho sap», va recordar Peñarroya.

ROMAN MARTÍNEZ, MILLORABLE / Un dels petits maldecaps del cos tècnic de l'Andorra és Román Martínez. El jugador no està donant el nivell que s'esperava d'ell: «No ho negarem: no l'estan sortint les coses com li agradarien a ell i a nosaltres. Les temporades són molt llargues, els estats de forma són el que són». Amb tot, el tècnic creu que contra La Penya, «va fer una molt bona feina». «Les seves decisions durant el partit van ser millors que no pas en altres partits», hi va afegir l'entrenador, que considera que el punt positiu és que el BCA és un bloc: «No és en un moment alt, però hi ha altres companys.

BIVIÀ «va estar molt bé» / «Va estar molt bé per als pocs dies que portava amb nosaltres», va dir Peñarroya ahir respecte al nou base, Carles Bivià. «L'altre dia li va tocar segurament tenir més protagonisme del que esperàvem tots perquè acabava d'arribar, però és un jugador de qualitat que coneix la lliga i va estar bé, prenent decisions valentes i encertades i esperem que cada dia vagi agafant més el to tant en atac com en defensa. Sabem que ens ajudarà», va dir.

CONTENT AMB L'EQUIP QUE TÉ / Respecte a si estava satisfet amb la plantilla actual, Peñarroya va dir: «Estem contents perquè és el millor que podíem tenir. L'equip està creixent i tenim marge de millora». El BC Andorra suma tres victòries, i és amb capacitat de seguir sumant.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT