PUBLICITAT

Turquia, Ucraïna i Irlanda, rivals al pròxim Europeu

  • El mini-torneig es jugarà l'any vinent del 15 al 21 d'octubre
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La selecció femenina sub-17, el primer en disputar una competició internacional oficial, va conèixer ahir en el sorteig celebrat a Nió (Suïssa) els seus rivals en la fase de classificació per al Campionat d'Europa 2015-2016 de la categoria.

Turquia com a combinat amfitrió, Ucraïna i República d'Irlanda seran els rivals del conjunt que dirigeix Fran Sáez, en un mini-torneig que es disputarà del 15 al 21 d'octubre de l'any vinent.

Així doncs, el futbol femení nacional va fent passos endavant. La tasca formativa que es desenvolupa des dels últims anys està donant els seus fruits. La constitució de seleccions en diferents categories és un fet i l'objectiu de competir internacionalment de manera oficial és ja una realitat. La selecció sub-17 dirigida per Fran Sáez serà la primera a fer-ho.

Les dues primeres seleccions classificades passaran a la següent ronda que, juntament amb les dues caps de sèrie, conformaran les 24 seleccions per a la ronda d'elit, dón sortiran les set seleccions que jugaran la ronda final juntament amb l'amfitriona Bielorússia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT