PUBLICITAT

Prop de 100 infants fan cagar el Tió a Ordino

  • La plaça Major s'omple de pares i fills per seguir, un any més, la tradició
IMAR MARTÍNEZ
ORDINO

Periodic
Tres infants de l'Escola Bressol d'Ordino, amb l'Emma al centre, picant el Tió a la plaça Major del poble Foto: TONY LARA

El Nadal és, probablement, l'època de l'any més especial pels nens, i així va quedar palès a Ordino amb el ja tradicional Caga Tió que es va celebrar el dimecres al matí a la plaça Major. A les 11.00 hores del matí, la plaça es va començar a omplir d'infants que van resistir el fred gràcies a l'animació infantil amb música a càrrec de la companyia de teatre Xip Xap. Pares i fills van ballar i cantar cançons infantils i nadales, i van omplir la plaça de rialles mentre esperaven que el Tió estigués preparat.

Els primers en agafar els bastons i fer cagar el tió van ser els més petits, els infants de l'Escola Bressol, mentre la resta de nens i nenes feien cua nerviosos. Cotxes de joguina, màscares, llibretes, colors... Cap dels petits participants es va quedar sense el seu regal.

La cònsol menor d'Ordino, Consol Naudí, va mostrar el seu entusiasme per l'èxit i va seguir la festa com una participant més.

A partir de les 18.00 hores de la tarda, les tradicions van seguir amb l'arribada del Pare Noel i el repartiment de coca i xocolata per tots aquells que es van apropar, un cop més, a la plaça Major.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT