PUBLICITAT

Bellés brilla en Copa del Món

  • L'andorrana va tornar a destacar en la prova del diumenge, amb el 4t lloc en espoir
#gass
Puy-Saint vincent

Periodic
Inka Bellés esquiant a Puy-Saint Vincent, a França, on està disputant la Copa del Món. Foto: fam

Inka Bellés va refermar el seu bon paper en la Copa del Món que s'esta disputant a Puy-Saint Vincent, a França, després que en la prova de diumenge, l'sprint, es classifiqués 14a en la categoria general amb un temps de 4min 8s, quedant-se a 28 segons de la guanyadora de la prova, la francesa Laetita Roux, que va completar la prova en 3min 40s. Bellés va fer el quart millor temps de la categoria espoir, millorant el cinquè de dissabte. També va fer un bon paper Maria Fargues en la jornada d'ahir, en la qual va completar la prova de l'sprint en 4min 15s, temps que li va servir per classificar-se 19a, tot i les molèsties que va tenir al llarg del cap de setmana.

En la categoria masculina, Jaume Planella va ser el millor de la selecció andorrana amb un temps de 3min 32s i un 43è lloc en la general. El jove andorrà va ser l'11è en la categoria sènior espoir. Per altra banda, els sènior, Ferran Vila i Jordi Solé, van acabar 49è i 50è, respectivament.

Les bones sensacions que van deixar ahir els esquiadors andorrans, es van ajuntar a les de dissabte, en què Inka Bellés i Jaume Planella van entrar en el Top10 de la categoria espoir de femení i masculí, respectivament. Bellés va completar la cursa individual en 1h 44min 9s, que li va servir per ser la 15a en la general femenina. La guanyadora va ser també la francesa Laetita Roux, que va marcar un temps d'1h 28min 26s. Per la seva part, Planella va completar una bona novena posició amb un temps d'1h 39min 42s, en una prova que es va adjudicar l'alemany Anton Palzer en completar la cursa en 1h 21min 26s.

De moment, el balanç de la Copa del Món, a falta d'una prova per finalitzar la competició, es molt satisfactòria, segons el seleccionador de la FAM, Jacques Soulié, que es va mostrar content amb els joves i creu en una millora dels sèniors: «En general, ho han fet molt bé. Estic molt satisfet amb el Jaume. El primer any de sènior és molt difícil i està esquiant molt bé, igual que l'Inka. La Maria sembla que s'ha recuperat d'ahir i els sèniors estan en el seu lloc», va comentar Soulié. La cita a la localitat francesa amb la Copa del Món finalitzarà avui amb la prova de la modalitat de Vertical.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT