PUBLICITAT

Quintana: «El desnivell de l'etapa la farà terrible»

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: EFE

L'etapa andorrana de la pròxima Vuelta a Espanya continua, després de la presentació oficial del passat cap de setmana, tema de conversa. Nairo Quintana, un dels líders del Movistar i un dels favorits per a la cursa si finalment decideix competir-hi, la va catalogar de «terrible».

«El desnivell de l'etapa la farà terrible», va dir el corredor colombià, que hi va afegir respecte a la cursa andorrana: «L'etapa d'Andorra és duríssima: no té descansos, se surt cap amunt amb dos tobogans i ja no es deixa de pujar i baixar en tot el dia». Quintana considera que l'etapa «no és llarga, però el desnivell la farà terrible». L'etapa, prevista per al dimecres 2 de setembre, sortirà d'Andorra la Vella i acabarà als Cortals d'Encamp passant els ports de Beixalís per Vila d'Encamp, Ordino, la Peguera, Fontaneda-la Gallina, la Comella i l'ascensió final als Cortals.

L'equip espanyol, amb Quintana, té prevista la participació en la Vuelta tant pel que fa al colombià com per part d'Alejandro Valverde, tot i que depenent del Tour de França i de com es doni la temporada, es decidirà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT