Fargues recupera sensacions amb la 12a plaça a la Vertical

• Inka Bellés és 17a i 4a espoir, mentre que Jordi Solé acaba 30è a tres minuts de Kilian Jornet
PUY-SAINT VINCENT

Les molèsties de Maria Fargues durant el cap de setmana de la Copa del Món a Puy-Saint Vincent no van impedir que la corredora de la selecció nacional recuperés les bones sensacions en la prova que tancava la cita mundialista a l'estació francesa. La Vertical va deixar Fargues en la 12a posició, a tres minuts i mig de la vencedora, la francesa Laetitia Roux, que ha estat la dominadora de la cita que ha obert el calendari internacional. Per la seva part, Inka Bellés va ser 17a en l'absoluta i la 4a en la categoria espoir, mentre que en homes sènior Jordi Solé va acabar 30è a tres minuts de Kilian Jornet, que es va imposar.

Roux va dominar la prova amb 30min 26s, mentre que la segona classificada, la suïssa Victoria Kreuzer, va fer un temps de 30min 44s. A partir d'aquí, un món respecte a al resta: el podi el va completar la francesa Axelle Mollaret, guanyadora en espoir, amb 31min 30s. Amb un temps de 34min 08s, Maria Fargues assolia la 12a posició i 22 punts en la classificació de la Copa del Món, mentre que Bellés era 17a amb un crono de 35min 20s.

Per la seva part, en homes Jordi Solé va ser el corredor de la FAM que hi va participar, després que el diumenge fos a la cursa sprint amb la 50a posició. Ahir, però, va ser 30è dels 30 participants amb un temps de 28min 31s, a 3min 01s del guanyador, Kilian Jornet.

La Copa del Món de Puy-Saint Vicent, una vegada finalitzada, dóna el relleu a la cita andorrana, el 24 i 25 de gener amb la Font Blanca en les proves Individual i Vertical.