PUBLICITAT

Llovera, llançat cap a la línia de meta del Dakar

  • L'andorrà és 29è, i cada vegada s'apropa més a l'objectiu d'acabar
EL PERIÒDIC
Salta (argentina)

Periodic
Albert Llovera amb el seu Buggy MD R. en la novena etapa. Foto: ASO/André Lavadinho

Albert Llovera es va apropant a complir el seu objectiu d'acabar el Ral·li Dakar a mesura que van passant les etapes. Ahir, va tornar a fer una gran actuació i va acabar 29è a 29min 37sdel guanyador de l'etapa. En la general al tancament d'aquesta edició ocupava el 40è lloc.

Per la seva part, Cyril Despres va ser 22è en l'etapa d'ahir, tot i que podria estar pendent d'una sanció ja que el seu nom no figurava en el pas pels controls set i vuit. De totes maneres, Despres va finalitzar a 18m 35s del primer i és 36è en la general.

El guanyador de l'etapa va ser el líder del Dakar, Nasser Al-Attiyah que va ampliar quatre minuts més el seu lideratge sobre Giniel De Villiers, que va acabar quart. Ara, la diferència entre el primer i el segon en la general és de 28min 22s. Per altra banda, el guanyador del Dakar de l'any passat, Nani Roma, va abandonar en bolcar amb el seu Mini.

En motos, el resident Joan Barreda va tornar a guanyar una etapa després que les seves aspiracions al títol s'esfumessin a causa del problemes que va patir en la seva moto. Marc Coma va acabar segon a 1min 39s de Barreda, i va augmentar dos minuts més el seu liderat en la general respecte a el portuguès Paulo Gonçalves, que va acabar cinquè ahir i es manté a 7min 35s en la lluita pel títol amb Coma.

L'etapa d'avui, la número onze, el cotxes hauran d'anar de Salta fins a Termas Rio Hondo. En total, la distància entre els dos punts és de 378km, dels quals 194km seran cronometrats. Pel que fa a les motos, els pilots també hauran de desplaçar-se fins a Termas Rio Hondo, però ho faran des de Cachi. La distància total que han de recórrer és, aproximadament, la mateixa que els turismes: 381km. En aquest cas, però, l'etapa especial és més llarga, i els pilots seran cronometrats durant 357km. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT