PUBLICITAT

Bivià convenç el club, però el seu futur es decidirà la setmana vinent

  • «Ha complit bastant amb la feina que se li va demanar», afirma el director general, Francesc Solana
RAFA MORA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Carles Bivià, ahir estirant abans de l'entrenament matinal amb l'equip al Poliesportiu d'Andorra Foto: TONY LARA

Carles Bivià va arribar el passat 12 de novembre i des de llavors ha disputat 10 partits amb la samarreta del MoraBanc Andorra. El seu fitxatge va ser com a conseqüència de l'anunciat pas pel quiròfan de Víctor Sada, cosa que confirmava que deixava l'equip sense un base durant mesos. El valencià, en aquests deu partits, ha donat un resposta positiva, amb un bon nivell, i el club andorrà ho valora. El pròxim 25 de gener expira el termini per saber si continua o no amb l'equip, així que la setmana vinent hi haurà reunions per concretar la continuïtat o no. «Ha complit bastant amb la feina que se li va demanar», afirma el director general, Francesc Solana.

«Ara mateix és necessari», va dir ahir Solana, al·ludint a la baixa de Marc Blanch, que encara té per a dues setmanes, mínim, per recuperar-se dels problemes de sòleo que té a la cama. «Amb Víctor Sada recuperat, els dos bases queda així, i per tant no sé si decidirem continuar amb ell o fins i tot incorporar algú», va informar el director general del club. De fet, la intenció del club és reunir-se amb el cos tècnic la setmana vinent per estudiar la continuïtat de Bivià atenent «a la planificació esportiva i l'evolució de l'equip» en els pròxims partits. Cal destacar que Joan Peñarroya, el tècnic, sempre ha dit que té una plantilla curta, i per tant el paper afegit que pot tenir el valencià en aquest sentit pot ser important.

ELS NÚMEROS DE BIVIÀ / Bivià ha disputat 10 partits, en els quals ha jugat una mitjana de 18 minuts sempre sent el segon base per darrera de Thomas Schreiner, i alternant també amb la disposició tàctica del tècnic Joan Peñarroya, que ha continuat en algun moment amb l'opció d'1 de David Navarro, tot i ser escorta, ja que aquest venia de tenir aquest rol des que Sada va haver de deixar de jugar per l'hèrnia discal. Durant els 10 partits, el base valencià ha fet una mitjana de 6,6 punts per partit, sent la seva màxima puntuació 11 punts. Així mateix, ha capturat més de dos rebots de mitjana per partit, ha fet 2,6 assistències, i ha valorat una mitjana de 7,5 per enfrontament, sent en aquest sentit el cinquè jugador amb més valoració de tot el MoraBanc, per sota de Coco Ivanov (13,6), Navarro (12,5), Jordi Trías (11) i Betinho Gomes (7,9).

SOLANA: «L'EQUIP ÉS ON HA DE SER» / Mentre es discuteix si mantenir Bivià en la plantilla, Solana va tenir ahir un moment per analitzar la trajectòria del MoraBanc en aquesta ACB. «Ens hem merescut guanyar els cinc partits i alguns més. La situació de l'equip és la que ha de ser», va assegurar el directiu, que considera que el mes de gener ja era d'esperar una situació com aquesta. «Érem conscients que la primera volta ens costaria molt pel calendari», va dir, recordant que a més s'ha rebut al Reial Madrid i ara toca diumenge el FC Barcelona, a més que la següent cita al Poliesportiu és l'Unicaja de Màlaga, tot i que aquest partit ja de la segona volta.

«Hem tingut massa inconvenients per tenir una millora irregular», va afirmar Solana, que hi va afegir que ofensivament «ens falta frescor», tot i que defensivament «hem estat bastant bé els últims cinc partits». El director general feia referència als «inconvenients» referint-se a «la lesió del Víctor Sada, que és el nostre jugador referent, o el rendiment de Román Martínez, que no va donar resultat». «Hem anat trampejant amb les petites lesions també», va dir, «però a Sevilla ens vam destapar i contra el CAI vam fer jo penso el millor partit». «Després», va insistir, «va venir a Andorra el Madrid i vam fer un partit de tu a tu».

«SADA ÉS EN PROCÉS D'ADAPTACIÓ» / Solana també va parlar ahir del gran fitxatge d'hivern, Víctor Sada, que ja va tornar a jugar tot i que se l'esperava per molt més tard: «Està en procés d'adaptació, amb la seva pretemporada. Ha fet una recuperació impecable, de deu, i crec que el gran mèrit seu és el compromís i la predisposició. Físicament va millorant perquè ha estat tres mesos fora de la competició».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT