Golejada revitalitzant a Malta

• La selecció s'imposa amb claredat al conjunt amfitrió amb doblets de Llamas i Barbosa
#gass
Paola (Malta)

Dias, Llamas, Pérez i Barbosa celebrant un dels quatre gols, ahir Foto: Xavi Miró / faf

La selecció andorrana de futbol sala va disputar ahir el segon partit de la ronda preeliminar de la UEFA davant el conjunt amfitrió, la selecció de Malta. Els de Xavier De la Rosa van golejar amb claredat a Malta amb un resultat final de 0-4.

Carlos Barbosa va avançar els tricolors en el minut set, posant ja des dels primers instants del partit l'avantatge en el marcador i deixant clar la superioritat andorrana. Nacho Llamas va fer el segon gol cinc minuts després, i completaria el doblet a quatre segons per a la conclusió de la primera meitat. Així doncs, el resultat al descans era d'un respectable 0-3, i sentenciava, pràcticament, els maltesos. La segona meitat va ser més calmada, a nivell de gols. Carlos Barbosa també va fer un doblet i en el minut 32 va posar el 0-4 definitiu, que posa els andorrans en el tercer lloc del grup. Demà, els toca el rival més dur, Anglaterra.