PUBLICITAT

Peñarroya, ferm amb Asier: «No entenc la situació»

  • El tècnic espera que el seu equip respongui contra el FC Barcelona
R. MORA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Vicenç Mateu encaixa la mà de Jordi Trías, ahir al Consell General Foto: TONY LARA

Asier Zengotitabengoa té la porta oberta però no vol marxar, i el club és ferm i més ho és l'entrenador, Joan Peñarroya, que fins i tot ahir va reconèixer que no entenia la situació. «No ho entenc», va dir, especialment perquè el jugador ha tingut possibilitats per jugar en un altre equip, i no ha acceptat cap oferta. El que sí va confirmar ahir el tècnic és que el basc continuarà sense minuts d'aquí a final de temporada. Demà arriba l'FC Barcelona.

Zengotitabengoa vol jugar a l'ACB amb el MoraBanc perquè aquesta és la seva oportunitat, però tot i que el club ha estat més que directe amb ell, el jugador ha decidit persistir en la seva idea de continuar lluitant per minuts que, segons l'entrenador, no tindrà. «No entenc la situació», va assegurar ahir Peñarroya en la roda de premsa prèvia al matx. Mentre aquesta peça no es mou, el que sí continua el seu camí és la competició, i demà arriba l'FC Barcelona al Poliesportiu a les 12.30h, en una jornada important perquè el MoraBanc acumula tres derrotes consecutives –Reial Madrid, Estudiantes i Obradoiro– en un gener que ja se sabia que seria perillós. A més, després del Barça, arribarà l'Unicaja, el líder. «Hem preparat el partit igual si venim amb derrota com si venim amb victòria. Nosaltres no ens podem relaxar», va manifestar ahir Peñarroya, que assumeix que el Barça, tot i les lesions que pateix i a la seva «irregularitat», «és el Barça»: «Vénen de derrotes, parlen que tenen baixes, i és així, però tenen una plantilla amb molta qualitat. Es juguen molt. No és un equip acostumat a perdre i el seu entrenador farà el possible per canviar la dinàmica».

Peñarroya sap que les dificultats que viu en cada partit el MoraBanc se les trobarà en tota la temporada: «Aquesta sensació d'estar necessitat, la tindrem durant moltes jornades. Hem de conviure, tenim necessitats per respirar més tranquils i sobretot per plasmar en el resultat alguna victòria més. Cada equip en té. Nosaltres no tindrem partits que no en tinguem».

Per intentar la victòria, l'equip tornarà a comptar amb Víctor Sada, que seguirà tenint minuts, però al qual Peñarroya diu que tampoc no li pot exigir massa. «Estic recuperant la forma», va dir el base ahir, «encara no estic al 100% que vull assolir, però a cada entrenament em sento millor». Sada no té una data per dir que ja serà al màxim: «No em marco cap data, però espero estar al 100% quan abans millor. Espero que vagi ràpid. Crec que estic a nivell acceptable però per jugar a bon nivell encara em queda». L'equip, però, comptarà demà amb la baixa de Marc Blanch –ahir, amb tot, va fer carrera continua–, i amb un Beto tocat d'un peu.

Per demà, els 1.500 aficionats que arriben al Poliesportiu entre les 11.00h i les 12.00h del matí entraràs al sorteig d'una entrada VIP per a dues persones a peu de pista per al partit de la segona volta al Palau Blaugrana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT