PUBLICITAT

Junts treu pit com a «única força progressista» del país

  • La coalició d'esquerres presenta oficialment els candidats
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els membres de Junts, a la seu del PS durant la presentació d'ahir Foto: TONY LARA

La candidatura política formada pel Partit Socialdemòcrata, el Verds, IC i independents va fer ahir la seva presentació oficial als mitjans de comunicació. El primer secretari del PS, Pere López, va defensar i reiterar en roda de premsa que Junts, la formació de la qual n'és el cap de llista, és l'«única candidatura progressista real de cara a les eleccions» i va expressar la seva «il·lusió» de que «per primera vegada s'hagi aconseguit sumar totes les forces d'esquerres». A més, va criticar la polític de DA durant aquesta legislatura posant èmfasi en aspectes com «les retallades socials» o «la implantació d'un IRPF injust per les classes mitjanes».

López va afirmar que «alguns partits miren d'atraure el vot d'esquerres, però després el que fan són propostes conservadores». El cap de llista de Junts va qualificar aquest fet de «tàctiques de dissimulació». Sobre el fet de que Rosa Ferrer i Jordi Cinca es presentin amb Demòcrates a la llista territorial d'Andorra la Vella, López va afirmar que «hi hagi qui hi hagi a les llistes, les polítiques de DA aposten per les retallades i les desigualtats».

Sobre la postura d'SDP, López va afirmar que «només cal veure les votacions que han fet en els darrers anys al Consell General».

Per últim, va recordar que el seu programa electoral es basarà en tres eixos principals: la reactivació econòmica, la conservació del patrimoni cultural i natural, i la defensa de les polítiques socials.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT